Web Statistics Почетна - Burevesnik
Macedonian Albanian English

Неодамна е пензиониран Ристо Зафировски, до заминување од УБК началник на Трета Управа. Типот си го помина ...

Секоја нова извршна власт си има свој утерувач, свој лош гласник. Минатата си го имаше Тони Јакимовски, шефот ...

На текстот ,,Хигиеничарката од Битола,,, објавен овде во недела 12 август о.г., стигна реакција од извршителката ...

На мој повик на ФБ да ми пишете кој е и каде е денес Софроније Миладиновски, добив над 30-тина баш содржајни и ...

Неодамна е пензиониран Ристо Зафировски, до заминување од УБК началник на Трета Управа. Типот си го помина ...

Секоја нова извршна власт си има свој утерувач, свој лош гласник. Минатата си го имаше Тони Јакимовски, шефот ...

На текстот ,,Хигиеничарката од Битола,,, објавен овде во недела 12 август о.г., стигна реакција од извршителката ...
ПОВЕЌЕ