Web Statistics Почетна
Macedonian Albanian English

Во мај 2013 година од страна на инспектори од СВР Битола, по неколку месечна истрага, после прибирање на многу ...

Централниот регистар на РМ на бившата власт и служеше за легализација на криминал со регистрација па ...

Во подготовка е местење на тендер за телефонска централа за потребите на Владата на РМ, целата техничка ...
ПОВЕЌЕ